Egyre többen tudják, mi kell a férfinak

Már női és férfi főszereplője is van a Mi kell a nőnek? újragondolt verziójának.

A Mel Gibson és Helen Hunt főszereplésével 2000-ben bemutatott romantikus komédia megvariált remake-jét Adam Shankman, a Szeretném, ha szeretnél, a Több a sokknál, a Gorilla bácsi, a Hajlakk és a Mindörökké rock direktora rendezi.

Taraji P. Henson (szemüvegben) A számolás jogában. Forrás: InterCom

 

A női főszerepet a Benjamin Button különös életéből és A számolás jogából ismert Taraji P. Henson fogja játszani, hozzá csatlakozott most Tracy Morgan stand-up komikus, a Két kopper és A stúdió című sorozat sztárja. Rajtuk kívül egy vélhetően kisebb szerepben látható lesz Aldis Hodge is, aki legutóbb szintén A számolás jogában tűnt fel.

Tracy Morgan az Első vasárnap című filmben. Forrás: TV2

 

A Mi kell a nőnek? egy reklámszakemberről szólt, aki egy bizarr balesetet követően rendkívül különleges képességre tett szert: képes volt meghallani, amire a nők gondoltak.

A remake-ben a helyzet pont a fordítottja lesz, azaz a Henson által alakított figura, egy sportolók ügynökeként tevékenykedő nő, aki addig sokat szenvedett férfi kollégái előnye miatt, elkezd belelátni a fejükbe – ezzel pedig esélyt kap arra, hogy ő szerződtesse le az NBA következő szupersztárját. Habár a szereplőgárda még közel sem teljes, a filmnek már meg is van a premierdátuma: 2019. január 11-én mutatják be az amerikai mozik.


(via Variety)