Elisabeth Moss vicces választ adott a pletykákra, amikben összehozták Tom Cruise-zal

A láthatatlan ember és A szolgálólány meséje sztárja nem ment hozzá titokban Cruise-hoz, csak a bulvárlapok terjesztik ezt.

A világ leghíresebb bulvármagazinjai, például a brit OK! vagy az amerikai National Enquirer már legalább két éve folyamatosan cikkeznek arról, hogy A szolgálólány meséje tévésorozat és a mozikban most vetített A láthatatlan ember sztárja, Elisabeth Moss az örökifjú (valójában már 57 éves!) Tom Cruise-zal jár, és az hozta őket össze, hogy mindketten buzgó szcientológusok. A legvadabb pletykák szerint Moss és Cruise tavaly titokban össze is házasodtak, és most már a nyílt utcán is csókolóznak – amit persze a bulvárlapok is azonnal címlapon hoztak!

Az OK! magazin amerikai kiadásának egyik tavalyi címlapja, rajta a bombahírrel: Tom Cruise először csőrözött nyilvánosan az utcán valakivel, mióta Katie Holmestól elvált! A titkos imádottja pedig nem más, mint A szolgálólány meséje sorozat sztárja, Elisabeth Moss!

 

Az Andy Cohen vezette After Show-ban nemrég Elisabeth Moss volt az egyik sztárvendég (valamint A láthatatlan ember másik főszereplője, Aldis Hodge). Itt is szóba került a Tom Cruise-hoz fűződő románc témája, miután egy betelefonáló rákérdezett, mit szólt a színésznő a titkos esküvővel kapcsolatos pletykákhoz és a címlapfotókhoz. A kérdésen még a házigazda Cohen is ledöbbent:

Várjunk csak! Tényleg voltak pletykák arról, hogy hozzámentél Tom Cruise-hoz?

Moss elég viccesen reagálta le a dolgot:

Hogy maradhattál le erről? Igazából persze teljesen össze voltam zavarodva, főleg amikor olyan sms üzeneteket kaptam az emberektől, amiben azt írták, »Nem is tudtam róla! Miért nem mondtad el?« Zavart a dolog, de szerencsére a barátaim inkább csak ugrattak ezzel, hiszen természetesen tudták, hogy nem igaz. Aztán megláttam az egyik pletykamagazin borítóján magamat, és felkiáltottam: »Soha nem volt ilyen a hajam!« Persze, azt akarták elérni, hogy olyan legyen, mintha mi ketten lennénk a képen, de nekem soha nem volt ilyen stílusú frizurám. Nyilvánvaló, hogy nem én vagyok az!

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

(via E! Online)