Érdekes titkot árult el Mads Mikkelsen a Casino Royale forgatásáról

A dán színész a póker- és a kínzásjelenetről is mesélt a GQ férfi magazinnak adott interjúban.

Mikkelsen az újságnak elárulta, hogy ha esetleg úgy hozza a sors, hogy találkozunk Daniel Craiggel, mindenképpen hívjuk ki egy No limit Texas Hold'em pókerre, mivel

nagyon rosszul játszik.

Ami azért pikáns, mivel a Bond-film sztorija szerint SPOILER! ő az, aki végül elnyeri az összes pénzt.

Mikkelsen a filmben. Forrás: InterCom

„Az asztalnál mindenki tudta, hogy kell pókerezni – kivéve Danielt.

Egyszerűen lövése sem volt a dologról. Kész kutyaütő. És a legrosszabb az volt az egészben, hogy mindenki közül végül ő lett az, aki elvitte az összes pénzem (vagy hát a karakteremét). Szóval bosszankodtam, de úgy voltam vele, hogy majd a kötéllel visszavágok neki” – mesélte az interjúban a dán sztár.

Az utolsó félmondattal Mikkelsen természetesen a film híres kínzásjelenetére utalt. Ezt követően azonban visszatért a kártyás témára, és feltárta azt, amit már azért sokan sejtettünk 2006, a film premierje óta: hogy az egész filmbeli pókerjátszma úgy nem stimmel, ahogy van. „A leosztás, amit kapunk, teljes hülyeség. Szóval ha valaki igazai pókerjátékos, csak pislog, hogy »mi van?« De az emelkedő téteket akartuk hihetővé tenni, és ha valaki nem ért a pókerhez, annak autentikus a dolog” – mondta a színész.

Craig a filmben. Forrás: InterCom


Mads Mikkelsen egyébként jelenleg a Dust Bunny című horrorfilmet forgatja Bryan Fullerrel, híres sorozata, a Hannibal showrunnerével, méghozzá Magyarországon. Ahogy arról nemrégiben mi is beszámoltunk,

össze is lehet futni Mikkelsennel Budapest utcáin,

ahol egy reggeliző szerencsés dolgozóinak július első napjaiban mindez sikerült is.


(via Uproxx)

 

Mikkelsen Budapesten

Bármikor belefuthatunk Mads Mikkelsenbe

A dán színész a Dust Bunny című horrorfilm forgatása miatt tartózkodik Budapesten, a minap az egyik belvárosi reggelizőbe is betért, ahol készített néhány közös fotót a személyzettel.

Tovább