Eszeveszett konteón agyalnak a Marvel-fanok: Thanos nem is halt meg! Sőt! Visszatér!

Az okos Hulk és az Ősmágus egyik kivágott jelenetéből kulcsfontosságú információkat tudtak meg a képregényrajongók.

V I G Y Á Z A T ,  S P O I L E R V E S Z É L Y ! ! !

2018 tavaszán robbant be a mozikba minden idők legtöbbet kaszáló hollywoodi filmje, a 2,79 milliárd dollárig menetelő Bosszúállók: Végjáték – mégis képes a mai napig lázban tartani a Marvel-rajongókat. Most éppen azzal, hogy az okos Hulk (Mark Ruffalo) és az Ősmágus (Tilda Swinton) kivágott jelenete azt bizonyítja: a film nagydarab, lila főgonosza, Thanos (Josh Brolin) nem hogy nem halt meg, de később akár még vissza is térhet! No de pontosan hogyan is?

Forrás: Fórum Hungary

 

A Disney+ csatornán látható egy kivágott jelenetsor a filmből, amiben egy másfajta beszélgetés zajlik le az Ősmágus és az okos Hulk között, mint ami végül a moziverzióba bekerült (érdekesség, hogy Hulk itt csak egy bénán animált, mafla zöld fickó, amikor pedig nem, akkor maga Ruffalo látható a jelenetben a forgatáson viselt, színes kezeslábasban, amire végül nem rajzoltak rá semmit CGI-utómunkával). Ebben a párbeszédben Tilda Swinton karaktere elmeséli, hogy ő maga arra használta az Időkövet, hogy megnézze, mi lesz a saját halálán túl. Itt hangzik el egy olyan félmondat, miszerint Thanos a Bosszúállók: Végtelen háború-béli csettintésével nem megölte az univerzum élőlényeinek felét, hanem csak kiebrudalta őket a létezésből – így pont ez tette lehetővé később azt, hogy ezeket az embereket visszahozzák. Viszont akik tényleg belehaltak a világmegmentésbe (mint a Fekete Özvegy vagy Vasember), azokat már nem lehetett utólag visszahozni Thanos legyőzésével és egy „ellen-csettintéssel”.

Így viszont könnyen lehet, hogy Thanos is csak ki lett ebrudalva a létezésből, és egy későbbi mozifilmben akár még vissza is térhet majd... Meglátjuk! (via The Independent)