Féláron mozizhatunk négy napig a Cinema Citykben

A Cinema City Filmünnep keretében 1300 forint lesz egy mozijegy és a közepes popcorn menü is a hálózat minden mozijában.

Az október 26. és 29. között megrendezendő esemény a Burger King támogatásával valósul meg. A lényege, hogy

a négy nap során minden fővárosi és vidéki moziban valamennyi előadásra egységesen 1300 forintba kerül a mozijegy (3D-s vetítés esetén erre még rájön a szemüveg ára).

A korlátlan étel- és italfogyasztással egybekötöttöt prémium formátumban, a Cinema City VIP-ban a 2D mozijegy 7150 forint lesz, a VIP 3D-ben 7250 forintért mozizhatnak a nézők.

Megfojtott virágok. Forrás: UIP-Duna Film


Idén először a Cinema City Filmünnep alatt a közepes popcorn menü is 1300 forintba kerül majd. De október utolsó hétvégéje műfajokban és programokban is gazdag lesz. A kedvezményes jegyárak mellett többek között a Magyarázat mindenre, a Cicaverzum, a Tisza-tó, az ember alkotta paradicsom, az Elfogy a levegő és az Éger alkotóival is találkozhat a közönség, míg Réz András a Megfojtott virágok és a Dogman: A kutyák ura bemutatója kapcsán tart filmklubot.

A négy nap során a nézők összesen több mint 30 különféle film közül választhatnak,

köztük olyan premierek közül, mint a Trollok: Együtt a banda című családi mozi, A három testőr: D’Artagnan című kalandfilm, A ház, ahol a gonosz lakik című horror, az Apák és anyák, illetve a Mellékszereplők című magyar alkotás. Ezenkívül premier előtt láthatja a közönség az Állati irambant és a Szárnyalj! című animációt.

 

Olvasd el a Cicaverzumról írt kritikánkat!

Őrült macskanővé tesz a szerelem

Szeleczki Rozália bemutatkozó nagyjátékfilmje úgy beszél mély, sőt súlyos témákról, hogy közben egy percre sem veszíti el bűbájos és játékos vonásait. Kritika a Cicaverzum című romantikus vígjátékról.

Tovább


De olyan korábbi bemutatókat is bepótolhatunk, mint például az Oppenheimer, az új Indiana Jones, a Mission Impossible: Leszámolás – Első rész, a Gran Turismo, a Megfojtott virágok, az Ördögűző: A hívő, az Elemi és a Mancs őrjárat. Ezenkívül több kísérőprogram is vár ránk: Csákvári Géza újságíró és filmkritikus, a Golden Globe tagja az Éger, a Magyarázat mindenre és az Elfogy a levegő alkotóival vezet közönségtalálkozót, Réz András pedig két filmklubot is tart: egyet a Megfojtott virágok, egyet pedig a Dogman: A kutyák ura után.


Az Aranyéveink című film kapcsán Soma mamagésa és Teszler Tamás beszélgetnek, míg Dudás Viktor a Tisza-tó, az ember alkotta paradicsom után kérdezi az alkotókat. Emellett a Filmünnep nézői minden nap egy-egy kiválasztott teremben találkozhatnak mozikvízzel is, melynek keretében a három legjobban szereplő játékos nyereménnyel térhet haza. A Cinema City Filmünnep előadásaira már elindult a jegyvásárlás a pénztárakban és online, a www.cinemacity.hu oldalon, illetve a Simple applikáción keresztül. Jegyfoglalásra nincs lehetőség!


(via Cinema City)