Fergeteges jelmezben adták át az Oscaron a legjobb jelmeznek járó díjat

Melissa McCarthy mindenki elől ellopta a show-t.

A helyi idő szerint vasárnap este lezajlott 91. Oscar-díjátadó legjobb pillanata volt, amikor a Can You Ever Forgive Me?-vel jelölt Melissa McCarthy és a három Oscarra jelölt If Beale Street Could Talk egyik színésze, Brian Tyree Henry lépett a színpadra, átadni a trófeát a legjobb jelmez kategóriában.

Forrás: Fórum Hungary

 

A két sztár magán viselte az összes jelölt film kosztümjét a Fekete Párductól kezdve a Két királynőn át A kedvencig – de a legviccesebb persze az volt, hogy McCarthy historizáló viselete tele volt aggatva plüssnyulakkal, utalva A kedvenc című filmben látottakra.

És a színésznő még ezután is tudta fokozni, hiszen rövid felvezetőjében a jó jelmezeket dicsérve olyasmiket mondott, hogy azok sosem vonják el a figyelmet a film sztorijától, majd bábozni kezdett a kezében tartott egyik nyuszibábbal. Később egyébként ezzel próbálta meg kinyitni a nyertes nevét tartalmazó borítékot is, de persze nem sikerült neki – de Henry szerencsére a segítségére sietett.

Ja, és egyébként a díjat a Fekete Párduc jelmeztervezője, Ruth E. Carter nyerte – ha ezek után érdekelt még valakit. A szuperhősfilm az este folyamán három szobrot vihetett haza: a legjobb jelmezért járó mellett a legjobb eredeti filmzenéért és a legjobb látványtervért járót. Az összes díjazottat felsoroló cikkünket itt olvashatjátok.


(via Uproxx)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu