Harrison Ford élete leghülyébb kérdését kapta a Comic Conon

Kígyók kígyóztak a San Diegó-i filmes-képregényes dzsemborin.

A hollywoodi ikon Harrison Ford, a Star Wars- és az Indiana Jones-filmek sztárja szokás szerint barátságosan morcos, azaz igazi „Harrison Ford-os” választ adott a San Diegó-i Comic Conon feltett „hülye kérdésre”. Mint ismeretes, Ford is csatlakozott a Marvel mozis univerzumához: ő lesz Thaddeus „Thunderbolt” Ross tábornok a 2025-ben mozikba kerülő Amerika kapitány: Szép új világban, amelyben a gonosz Serpent Society (magyarul leginkább Kígyók Társaságának lehetne lefordítani) fogja megkeseríteni a szuperhősök életét.

 

Harrison Ford a 2024-es San Diego-i Comic Conon (forrás: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

 

Természetesen ennek a gonosz csoportnak a neve jól rímel Ford egyik legismertebb szerepére, a kígyófóbiás kalandorra, Indiana Jonesra, így nem csoda, hogy az Entertainment Weekly-nek adott interjú során a színészt arról kérdezték, ki tud jobban elbánni a csúszómászó kígyókkal, Indy vagy Thunderbolt?

Ahogy az várható volt, a 82 éves sztár igen pikírt választ adott:

Mindig is a legnagyobb tisztelettel, ugyanakkor teljes megvetéssel kezeltem ezeket a kérdéseket. Nem fogok válaszolni erre a hülye kérdésre. De köszönöm a lehetőséget.
Anthony Mackie és Harrison Ford a 2024-es San Diego-i Comic Conon (forrás: Jesse Grant/Getty Images for Disney)

 

Lehet, hogy Fordnak nincs türelme válaszolni a kígyókról szóló bugyuta kérdésekre, de láthatóan nagyon jól érezte magát így is az idei San Diegó-i Comic Conon – akárcsak Robert Downey Jr., akiről a hétvégén itt hullt le a lepel: ő lesz a 2026-os új Bosszúállók-mozifilm főgonosza, Victor von Doom!

Robert Downey Jr. visszatér a Marvel-filmekbe – Vasember helyett Fátum dokiként!

Tony Stark ugyan meghalt, de az 59 éves színész ismét fontos része lesz a szuperhősök történetének a gonosz Victor von Doomként.

Tovább

 

(via Movieweb)