Hát persze, hogy Mark Hamill megtrollkodta az apák napját is!

Nagy mókamester a 66 éves sztár. Vajon a Disney 9 új Star Wars-filmjében benne lesz?

Nagy kópé ez a Mark Hamill: egy héttel azután, hogy megtrollkodta Natalie Portman születésnapját, viccelődött egy kicsit a múlt vasárnapi apák napjával is. Természetesen úgy, hogy Darth Vader fejét tette ki nagy kuncogások közepette a Twitterére. A posztját eddig több, mint 173 ezren lájkolták!

Arról viszont semmit sem írt Hamill, hogy ő vajon benne lesz-e a 9 (nem tévedés, KILENC!!!) előkészítés alatt álló, új Star Wars mozifilmben. Na de hogyan is jön ki ez a szám? Rian Johnson három új filmet tervez (bár ha Kathleen Kennedy valóban távozik ősszel a Lucasfilm éléről, akkor ezek nem biztos, hogy el is készülnek), a Trónok harca tévésorozat showrunnerei, D.B. Weiss és David Benioff saját mozi trilógián dolgoznak, és lesz egy külön Obi-Wan spin off meg egy másik, Boba Fett főszereplésével.

A kilencedik film viszont egyelőre egy nagy rejtély. Az biztos, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben Yoda nem kap saját filmet, a Solo rajongókat is megosztó fogadtatása, valamint az eddigi szerény, 339 millió dolláros bevétele után pedig egyáltalán nem biztos, hogy Donald Glover saját Lando-filmet kap. (via Movieweb)