Hihetetlenül élethűen utánozza Robin Williamst ez a komikus

Közel 3 millió megtekintésnél jár az a videó, amit Jamie Costa a napokban rakott fel a YouTube-ra: a színész a néhai sztárt személyesíti meg az ötperces kisfilmben, valami elképesztő tehetséggel.

Costa a ROBIN Test Footage Scene címre hallgató videón azt játssza el, amikor Williams 1982-ben, épp az Egy úr az űrből című sorozata egyik epizódjának felvételére készülve megtudja, hogy John Belushi előző éjjel meghalt. A dolog tragikuma a nyilvánvalón túl, hogy a komikus vele volt nem sokkal azelőtt, hogy Belushi mindössze 33 évesen túladagolta magát a híres Los Angeles-i hotelben, a Chateau Marmont-ban.

A kisfilmbeli Robin Williamsszel sorozatbeli partnere, Pam Dawber közli a szomorú hírt, és lenyűgöző, ahogy Costa nemcsak tökéletesen utánozza le a néhai sztár gesztusait, arcjátékát és hangját, hanem ezen túlmenően lélektanilag is hitelesen jeleníti meg, ahogy a komikus az első sokk után megpróbálja összeszedni magát, majd szándékos tettrekészséggel beleveti magát a munkába.


Jamie Costa a YouTube-ra október 11-én töltötte fel a videót, ami azóta már 2 966 450 megtekintésnél jár, és természetesen szinte mindenki el van ragadtatva tőle. A kisfilm a Twitteren is terjed, ahol szintén sokan kommentelik.

„Ez nem színészet, ez reinkarnáció.

Szívesen írnék valami poénosat, de Jamie Costa átlényegülése Robin Williamsszé nagyon megrázott” – írta egy felhasználó.

Egyes vélemények szerint Costa azért rakta fel a kisfilmet a videómegosztóra, hogy hírverést csapjon, sőt esetleg befektetőket keressen egy reménybeli Robin Williams-életrajzi filmhez, amelyben természetesen ő alakítaná a 2014-ben elhunyt színészt. Sokan máris kifejezték abbéli szándékukat, hogy támogatnák az ifjú tehetséget, szóval indulhat a gyűjtés!


(via NME, Uproxx)