Hivatalos: megvan a Sherlock Holmes 3 premierdátuma

2020-ban a Jézuska minden Sherlock-rajongónak elhozza a legszebb ajándékot.

Robert Downey Jr. bokros teendői közt végre helyet kapott a harmadik Sherlock Holmes-film is! A színész igen sok idejét emésztette föl a Vasember megformálása a töménytelen mennyiségű Marvel-filmben, és egyelőre az sem biztos, hogy visszatér-e Vasemberként, az azonban már szinte száz százalékosan biztosnak mondható, hogy kedvenc nyomozónkkal, Sherlockal és kollégájával, Watsonnal 2020 karácsonyán találkozhatunk a mozivásznon. Arról még nincs információ, hogy Guy Ritchie is visszatér-e a rendezői székbe, ő ugyanis az élőszereplős Aladdinnal van épp elfoglalva, de hogy a film létrejön – vele vagy nélküle – az bizonyos.


Még márciusban írtunk cikket arról, hogy Robert Downey Jr. mindenkit megnyugtatott, lesz Sherlock 3, azonban akkor még nem mondott pontos dátumot:


„Jelenleg a Doolittle van a középpontban, amit Joe Roth producerrel közösen csinálok. De 40 más dolgot is tudnék csinálni, például megtanulhatnám a walesi akcentust, ami még a walesieknek sem megy könnyen. Lesz majd újabb Sherlock Holmes-film, fejlesztjük a Parry Mason-sorozatot az HBO-nak, és még mindig meg akarom csinálni a Pinokkiót. Millió ötletem van, de Isten tudja mi lesz velük. Zsinórban csinálom a Bosszúállók 3-4-et és most a Doolittle-t. Ha végre mindennel kész leszek, és egy kis szünetet akarnék tartani, akkor majd nyugodtan hívjanak fel, és mondják azt, hogy megbolondultam!”

via uproxx.com