Hugh Jackman és Ryan Reynolds lesznek a 2025-ös Oscar-házigazdák?

De felmerült Dwayne Johnson, Will Ferrell és Amy Poehler neve is.

A Deadline magazin értesülései szerint a Deadpool & Rozsomák két sztárja, Ryan Reynolds és Hugh Jackman is komoly esélyes a 2025-ös Oscar-gála műsorvezetői szerepére. Bár ennek a duónak remek a kémiája a képernyőn, és a projektjeiket népszerűsítő közös interjúkban is rendre jól szerepelnek (nem is beszélve a saját termékeik vicces reklámjairól), mindig van némi kockázat abban, ha színészek vállalják a showman szerepét egy tévéműsorban. Jackmannek ugyan van tapasztalata az ilyesmiben, mert 2009-ben már volt Oscar-házigazda (és levezetett négy Tony-díjátadót is), most viszont nemcsak az ő neve van benne a kalapban: Dwayne Johnson, Will Ferrell és Amy Poehler is szóba jöhet.

Fergeteges lett Hugh Jackman kávéreklámja, Ryan Reynolds narrációjával!

Hugh Jackman egy morcos bunkó – de csak amíg fel nem hörpint egy kis Laughing Man Coffee-t! Ami amúgy a saját brandje...

Tovább

 

A Sziklának komoly rajongótábora van, és már nem ez az első alkalom, hogy felmerült a neve, mint lehetséges Oscar-házigazda. Will Ferrell és Amy Poehler veterán komikusok, Poehler ráadásul már megmutatta műsorvezetői képességeit, amikor Tina Fey-jel többször is elvállalta a Golden Globe-gála levezénylését. De az is elképzelhető, hogy a 2025-ös Oscar-gála házigazda nélkül menne le, ahogy 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben, és a cserélődő házigazdák ötlete sem volna újdonság, hiszen 2022-ben Regina Hall, Amy Schumer és Wanda Sykes is pont így vitték végig a gálát.

 

Forrás: Twitter

 

Ryan Reynolds és Hugh Jackman leigazolása viszont egészen biztosan jót tenne az Oscar-gála nézettségének,

mivel a műsor egyik állandó kritikája mindig az, hogy az Amerikai Filmakadémia olyan filmeket jelöl, amelyeket a nagyközönség nem látott, miközben a mainstream blockbustereket figyelmen kívül hagyja. Ha viszont egy 1,33 milliárd dolláros összbevételű szuperhősfilm sztárjai lennének a házigazdák, az egészen biztosan elősegítené a nézettségnövekedést. És persze az sem elhanyagolandó szempont, hogy az Oscar-ceremóniát az ABC tévécsatorna közvetíti, ami a Marvel-képregényhősökhöz hasonlóan szintén a Disney tulajdonában van.

(via Movieweb)