Idén előbb jött a karácsony a Jégvarázs-rajongóknak

A Disney fejese nagy bejelentést tett.

Jennifer Lee, a Walt Disney Animation Studios kreatív igazgatója, a Jégvarázs-filmek írója és rendezője még októberben, a Londoni Filmfesztiválon megerősítette, hogy elindultak a Jégvarázs 3. munkálatai.

Most viszont a Disney vezérigazgatója, Bob Iger a Good Morning America című reggeli műsorban arra célozgatott, hogy nem egy, hanem egyből két folytatása is készülhet az animációs klasszikusnak.

"Nos, egy kis meglepetéssel szolgálhatok. A Jégvarázs 3. már készül, és talán készül a 4. rész is" - mondta a hongkongi Disneylandből bejelentkezve, ahol ő fogja november 20-án megnyitni a „Jégvarázs világa” (World of Frozen) című új tematikus parkot.

Jégvarázs 2 - Nem ér fel az első részhez

Az egy dolog, hogy Elza és Anna új története szép és komoly dolgokról mesél, olyasmiről, mint az őszinteség, a falak ledöntése és önmagunk megtalálása, de teszi ezt olyan komolyan, ami a szórakoztatás rovására is megy.

Kritikánk


A döntés üzleti szempontból logikus, hiszen a Jégvarázs 2. 2019-ben 1,4 milliárd dolláros globális bevételt hozott, a 2013-as első rész pedig 1,2 milliárdot, vagyis a folytatás még nagyobb siker lett.

Iger nem sokat árult el folytatásokról, azon túl, hogy "Jenn Lee keményen dolgozik a csapatával” a két történeten.

Via: THR