Így tartja titokban a Marvel a forgatókönyveit

Olyan az egész, mint egy kémfilm: jelszó, titkos helyszín és egy titokzatos gyakornok, akinek jelenlétében el lehet olvasni a forgatókönyvet.

A forgatókönyvek biztonsági protokolljába az Amerika Kapitánnyá előlépett Sólyom, Anthony Mackie avatta be a rajongókat. A színész még csak most kapta meg az Amerika kapitány: Új világrend című film forgatókönyvét (a premiert 2024. május 3-ára tervezik), és elég kényelmetlen körülmények közt tudta elolvasni. 

Forrás: Disney+

 

“Kaptam egy jelszót egy weboldalhoz, ami megadott egy helyszínt, ahol találkoztam egy bizonyos illetővel. Elmentem oda, aláírtam a papírokat, leültem a gépem elé, és elolvastam a forgatókönyvet”

– mondta Mackie. “Senkiben sem bíznak. Az egész olyan, hogy ott ül egy 21 éves gyakornok, tömi a chips-et, és beszól, hogy olvassak gyorsabban. Hiába mondom, hogy diszlexiás vagyok, nem érdekli”. 

Mackie amúgy tényleg olvasási nehézségekkel küzd, de szerencsére volt egy remek tanára, aki segített neki, hogy könnyebb legyen számára az olvasás.

Forrás: Fórum Hungary

 

A Marvel protokollját A galaxis őrzői-filmek Gamorája, Zoe Saldaña is bosszantónak nevezte: “olyan filmesekkel szeretek dolgozni, akik nem becsülik alá az intelligenciámat, és tudják, hogy felnőtt vagyok” – mondta, és hozzátette, hogy egyszer videóra kellett vennie, ahogy épp az egyik Marvel-film forgatókönyvét olvassa.


(via The Independent)