Íme a sztori az Amerikai szépség plakátja mögött

Adná magát, hogy a Mena Suvari keze és hasa legyen a plakáton. De nem.

Az Amerikai szépség plakátját talán mindenki ismeri: egy női kéz szál rózsát fog a pőre hasa fölött. Nyilván a film női főszereplőjére, Mena Suverira utal a kép, és magától értetődően azt gondolnánk, hogy az ő testdarabkái is vannak a képen, hiszen miért is lenne másé. Csakhogy nem ő van a fotón, sőt, még csak nem is egy emberhez tartozik a kéz, illetve a has.

A Mad Manből ismerős Christina Hendricks a The Rich Eison Showban mesélt karrierjéről, és szóba került a nevezetes plakát is, ugyanis azon a színésznő kezét láthatjuk. 

 

 

Korábban modellként is dolgoztam, és az egyik melóm egy filmplakát fotózása volt, fogalmam sem volt, milyen filmé. Ketten voltunk ott modellek. Különböző változatokat készítettünk a másik kezéről, hasáról, az én kezemről és hasamról, a hasamról és a kezéről, a kezemről és mindkettőről. A befutó a kezem és a hasa lett. (...) Volt néhány melóm kézmodellként. Balett-táncos voltam, azt hiszem, tudtam, hogyan tartsam a kezem elegánsan. Ez csak egy egyszerű meló volt. Talán 100 dollárt kaptam érte, vagy ilyesmi. Nem tudtam, hogy az Amerikai szépség lesz. És amikor végre megláttam, mondtam, hogy "Hé, az ott az én kezem!" Nagyon régóta nem nagyon gondoltam rá.

– mesélte Hendrick a műsorban.



(Forrás: The Hollywood Reporter)

Címlapkép: Roy Rochlin/Getty Images