Iszonyú cuki az új Simba

Megérkezett az első előzetes Az oroszlánkirály című Disney-animáció CGI/élőszereplős változatához.

2019. július 18-án mutatják be a magyar mozik az animációs stúdió élőszereplős remake-jei sorában az egyik legjobban várt alkotást, amiben olyan sztárok szinkronizálnak, mint Donald Glover (Simba), Beyoncé (Nala), Seth Rogen (Pumbaa) vagy James Earl Jones, aki már az 1994-es eredetiben is Mufasa hangja volt.

Forrás: YouTube /Walt Disney Studios

 

A mindössze másfél perces teaser a bébi Simba alakjára épül, így a legnagyobb sztárok (Glover, Beyoncé) hangját még nem hallhatjuk – cserébe már most megelevenedik több ikonikus jelenet a jól ismert animációs filmből. Az afrikai tájak, a legelő vagy épp vágtázó vadállatok is ismerősek lesznek, de a szívünknek nyilván a sziklás képsor lesz a legkedvesebb, amikor az újszülött oroszlánt a magasba emelik.

A remake-hez a kísérőzenét ezúttal is Elton John készíti, aki eredeti alkotótársával, Tim Rice-szal együtt már nagyban dolgozik a stúdióban. A sztár azt is elárulta, hogy az újrakeverésen, hangszerelésen kívül egy vadonatúj dalt is írnak a műhöz, ami majd az új Az oroszlánkirály vége főcíme alatt fog felcsendülni.


(via NME)