Itt a Marvel Kapitány új előzetese!

Az első trailerben látott gonosz néninek ezúttal alaposabban ellátják a baját, de belekóstolhatunk a jó kis 90-es évekbe, no meg a látványos űrcsatákba.

A várva várt filmek előzeteseit mindig nagy csinnadratta előzi meg, de a Marvel most az idegeink húzása nélkül, meglepetésszerűen dobta ki a College Football National Championship közvetítése közepén a Marvel Kapitány új előzetesét. Noha "special look"-nak, azaz afféle ízelítőnek nevezik, gyakorlatilag egy vadiúj trailert kaptunk, több új jelenettel. A napfényes Baywatch-korszak megidézése mellett az alakváltó skrull gonosz nénit emberesen elagyabugyálják, és e röpke másfél percben talán több csillagközi akciót láthatunk, mint eddig.

A Marvel filmes univerzumának első női főszereplős filmjében feltűnik a fiatal, kétszemű Nick Fury, a Bosszúállókban meghalt, majd a SHIELD sorozat kedvéért feltámadt Coulson ügynök és Ronan, A galaxis őrzői első részének főgonosza is. Marvel Kapitány (Brie Larson) fontos szerepet kap a film után egy hónappal érkező Bosszúállók: Végjátékban - ő lehet a kulcsfigurája Thanos megpokrócozásának.

A közelmúltban elég sok plakátot kaptunk a filmhez, a tegnapi előzeteshez is érkezett egy pakk. A korábbiak között azonban mégis csak a címszereplő Carol Denvers macskáját ábrázoló a legmenőbb.