Jack Black szerint Robin Williamsnek bejönne a Jumanji 2

Amióta kijött a hír, hogy készül a Jumanji 2, azóta rajongók és a szakmabeliek is izgatottan várják mi is sülhet ki belőle. A főszerepben Dwayne Jonhson és Jack Black lesznek, utóbbi szerint pedig maga Robin Williams is büszke lenne a filmre.

Dwayne Johnson már korábban elárulta a filmmel kapcsolatban, hogy az új film a döbbenetes és emlékezetes Jumanji film folytatása és remake-je lesz egyben. Jack Black néhány nappal ezelőtt Los Angelesben megosztott még néhny részletet a filmről, és Robin Willamsről is szó esett - írja a Movieweb.

"Robin biztos büszke lenne. Imádom Robint az eredeti Jumanjiban, szóval nagy fába vágtuk a fejszénket, de úgy gondolom, hogy jó munkát végeztünk. Ez más lesz mint az eredeti, ez nem a film folytatása lesz, hanem az eredeti film felelevenítése. "- meséli az új filmről a színész.

Az új Jumanji egyébként a Sony stúdiónál készül majd, a rendező a Rossz tanárt és a Szexvideót is jegyző Jake Kasdan lesz. A Szikla nemrég fejezte be a Baywatch remake-et és a Halálos iramban 8-at, a Jumanji mellett pedig most olyan filmeket készít elő, mint a Rampage videojáték adaptáció, a Disney-féle Jungle Cruise, a a Nagy zűr kis Kínában remake és a G.I. Joe 3.