Jason Momoa szadista, androgün gonosz lesz a Halálos iramban 10-ben

Nem sokat árult el a karakteréről, mindenesetre örül, hogy gonoszt játszhat.

Jason Momoa saját bevallása szerint már alig várja, hogy ő lehessen a gonosztevő a Fast X címen futó Halálos iramban 10-ben. A Trónok harca és a DC-szuperhősfilmek sztárja az Apple TV-n futó, See című sorozata 3. évadának vörös szőnyeges premierjén adott ízelítőt a sajtónak abból, mire számíthatnak tőle a rajongók a világhírű benzingőzös franchise-ban.

Ez életem legjobb korszaka. Végre én lehetek a rosszfiú. Egy ideje már jófiú vagyok. [Az új karakter] nagyon szadista és androgün, és egy kicsit páváskodó. Ennek a fickónak rengeteg problémája van. És határozottan apakomplexusos.
Forrás: Chris Hyde / Getty Images

 

Jason Momoa megjegyzése talán arra utal, hogy a Halálos iramban 10 gonosztevője a Toretto család egy újabb elveszett, fekete báránya? Könnyen lehet, elvégre ebben a franchise-ban mindig kiemelt fontosságú, központi téma volt „a család”, és nem egyszer előfordult, hogy egy elvetemültnek beállított, negatív karakter végül a főhősök mellé állt. A legvadabb rajongói konteók így már egyenesen arról szólnak, hogy Momoa nem mást fog alakítani a 10. részben, mint Dominic Toretto (Vin Diesel) felnőtt fiát(!), aki visszautazik az időben(!!), és összecsap az apjával(!!!), aztán persze kibékülnek, és együtt szállnak szembe valaki mással.

Arra viszont még egy kicsit várni kell, hogy ez a titokzatos főgonosz lelepleződjön. Jason Momoát ugyanis legközelebb az Aquaman és az elveszett királyság című szuperhősfilmben láthatjuk, ami 2023. december 25-én kerül a mozikba (8 hónappal elhalasztották a bemutatót, az eredeti dátum március 17. lett volna), míg a Halálos iramban 10-re 2023. május 19-én tudnak majd jegyet vásárolni a száguldás szerelmesei.

(via Variety & Slashfilm)