Jason Momoa szerint is egy rakás szar volt a Conan, a barbár

Egyetértünk.

A nagy áttöréssel, azaz a Trónok harca debütálásával egy időben jött ki Jason Momoa Conan, a barbárja, és meglehetősen pocsék lett, ebben nézők és kritikusok is egyetértettek. Sőt, mint most elmondta, a címszereplő is.

Momoa a brit GQ-nak beszélt arról egy nemrég megjelent interjúban, hogy bár egy forgatás lehet élvezetes, de az utómunkálatos során felmerülő problémák simán taccsra vághatnak egy filmet.

Sok olyan dologban volt részem, ami nagyon szar volt, és olyan filmekben, ahol aztán tényleg nem rajtad múlt a végeredmény. A Conan  is ilyen volt. Az egyik legjobb élményem volt, aztán egy nagy rakás szart csináltak belőle.

 

 

Egyebet nem mondott arról, hogy konkrétan mi zavarta a kész film láttán, de a végeredményt tekintve tulajdonképpen ennyi elég is. A Rachel Nichols, Rose McGowan, Stephen Lang és Ron Perlman főszereplésével  készült film jócskán alulteljesített a mozipénztáraknál, és jelenleg 25 százalékos (nem)tetszési indexen áll a Rotten Tomatoes-on.

Kirk Honeycutt, a The Hollywood Reporter kritikusa annak idején így foglalta össze véleményét:  

A filmnek nincs más célja, mint a véletlenszerű vérfröcsögés a rabság, a primitív vadság és a szado-mazo erotika jelenetei között. A film zsibbasztó és buta, hőse megkülönböztethetetlen a gonosztevőitől.

(Forrás: The Hollywood Reporter)