Jeff Bridges üzent a rajongóknak: bár limfómával diagnosztizálták, kezd jobban lenni

A sztárt októberben jelentette be a Twitteren: súlyos daganatos betegsége van, de jók a kilátásai.

Jeff Bridges még októberben, a Twitteren jelentette be, hogy daganatos betegséggel, limfómával diagnosztizálták, de állítása szerint  jók a kilátásai, mert egy profi orvoscsapat foglalkozik vele. A Tron, A nagy Lebowski és számos más, közönségkedvenc film sztárja akkor azt ígérte, folyamatosan  tájékoztatni fogja a rajongóit a hogylétéről. Nemrég ezt a kedélyes hangú állapotjelentést rakta ki a Twitterére:

Itt vannak a legfrissebb hírek. Jól érzem magam. Leborotválták a fejemet. Lett egy Monty nevű kölyökkutyám. Születésnapom volt – 71 lettem, ember! További friss hírekért látogassatok el ide: https://jeffbridges.com/latest

Bár Jeff Bridges már bőven nyugdíjaskorú, egyáltalán nem jelenthető ki, hogy otthonülős típus lett volna az utóbbi időben: a 2018-as Húzós éjszaka az El Royale-ban előttig szinte minden évben leforgatott egy-két filmet, emellett zenélt, valamint a lányával, Isabelle Bridges Boesch-sel közösen gyerekkönyvet is írt. Sajnos azonban a limfóma egy igen súlyos betegség (a fehérvérsejtek rákos sejtekként kezdenek viselkedni, ellenőrizetlenül növekednek és osztódnak, nem pusztulnak el kellő mértékben, hanem a nyirokcsomókban gyűlnek össze, ahol duzzanatot képeznek), ami miatt orvosi utasításra lassítania kellett a tempóján és az életvitelén. (via Uproxx)