J.J. Abrams szerint leolvad az agyunk a Star Wars IX fináléjától!

Kevin Smith a Skywalker kora forgatásán járt, de nem engedték neki megnézni, mi készül – lepődjön csak meg a moziban!

Sajnos nagyon messze van még a Star Wars IX decemberi premierje, Kevin Smith azonban abban a kivételes megtiszteltetésben részesült, hogy ott lehetett a Skywalker kora alcímet viselő Csillagok háborúja-film utolsó jelenetének felvételénél. Igaz, a rendező-forgatókönyvíró J.J. Abrams semmit nem engedett neki megnézni.

Smith így emlékezett vissza a forgatási napra az IGN mozimagazin szerint:

A stábtagok azt mondták, hogy ezt mindenképp látnom kell, mert ha meglátom, leolvad az agyam! Megkérdeztem, mi ez a jelenet, erre J.J.-hez irányítottak. J.J. azt mondta, ne nézzem meg. Megkérdeztem, miért ne? Azt válaszolta, azért ne, mert ez az utolsó jelenete a mozifilmnek. Na, itt már tényleg nagyon meg akartam nézni, miről van szó, de [Abrams] azt mondta, ne akarjam elspoilerezni magamnak előre, bízzak benne, ezt a moziteremben kell majd látni.

No hát így nem tudta meg szegény Kevin Smith hónapokkal a premier előtt, mi lesz a Star Wars IX utolsó jelenete. Mi, magyar Csillagok háborúja-rajongók is majd csak december 19-én fogjuk megtudni, tényleg agyleolvasztóan jó-e a film vége. (via Independent)