Joaquin Phoenix a forgatás előtt öt nappal dobbantott egy merész melegdrámából

Todd Haynes filmje explicit szexjeleneteket is tartalmazott volna, de így nem lesz belőle semmi.

Joaquin Phoenix egy 1930-ban játszódó szerelmi történet egyik főszereplője lett volna, melyben Danny Ramirez, a Top Gun: Maverick sztárja lett volna partnere. Állítólag a színész „hideglelést kapott” az explicit szexuális jelenteket ígérő filmtől, ezért a forgatás előtt öt nappal kilépett a projektből, amiből így nem lesz semmi, mivel nem terveznek más színészt castingolni a szerepére. Todd Haynes (Egy botrány részletei – 2023, Sötét vizeken – 2019) filmje NC-17 besorolást kapott volna, vagy 17 éven aluliaknak nem ajánlják – ez nálunk a 18-as karika lenne.

Forrás: Rodin Eckenroth / WireImage / Getty Images

 

Haynes korábban így beszélt a készülő filmről:

„A középpontban két férfi szexuális kapcsolata és annak kihívásai állnak. Érdekes, hogy az egész úgy kezdődött, hogy Joaquinnak volt pár ötlete, és megkérdezte, hogy érdekel-e, mire mondtam: »Igen, elég érdekesnek találom.«”

- és hozzátette, hogy Phoenix volt az aki „szexuálisan még ingoványosabb területre terelte a dolgot.” Ezek után érdekes, hogy pont ő gondolta meg magát az utolsó pillanatban. A színész még nem nyilatkozott a távozás pontos okáról.

Ez is érdekelhet

9 imádott filmsztár, akinek elgurult a gyógyszere

Nicolas Cage Supermannek anyakönyveztette a fiát, Anne Heche bekábszerezve csörtetett be egy vadidegenhez, hogy tévézhessen, Christopher Walken pedig Hollywood első számú macskabolondja.

Lássuk!

 

(via FarOut, The Guardian)