Jöhet az új Csupasz pisztoly Liam Neesonnal

Az ír színész alakíthatja a legendás(an hülye) Frank Drebin nyomozót – vagy a fiát.

Már idén februárban felmerült a pletyka arról, hogy a készülő Csupasz pisztoly-rebootban Liam Neeson alakíthatná Leslie Nielsen egykori karakterét, most pedig még egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy az ír akciósztárból legyen az új Drebin felügyelő.

Korábban csak annyit lehetett tudni, hogy Seth MacFarlane, a Family Guy atyaúristene a projekt producere, most az is kiderült, hogy a rendezői székben Akiva Schaffer (Popsztár: Soha ne állj le, Kertvárosi kommandó, Chip és Dale: A Csipet Csapat) ülne.

Forrás: Port.hu

 

A reboot cselekményének részleteit egyelőre titokban tartják, de a Deadline értesülései szerint könnyen lehet, hogy Neeson nem Frank Drebin nyomozót, hanem a fiát alakítaná. Igaz, hogy egyáltalán nem hasonlítanak egymásra, de akár ebből is csinálhatnak poénforrást.

Neeson talán nem tűnik kézenfekvő választásnak, de az akciószerepei mellett korábban a komikus képességeit is megmutatta, például a MacFarlane-vígjátékokban (Hogyan rohanj a veszTEDbe, Ted 2.), vagy a Ricky Gervais-féle Life’s Too Shortban, ahol saját magát alakítva azzal keresi meg Gervais-t, hogy faragjon belőle stand-up komikust, és elő is adja pár "viccét".


A forgatókönyvet Dan Gregor és Doug Mand írta, akik Schafferrel együtt dolgoztak a Chip és Dale: A Csipet Csapat című Disney+ filmben.

A Csupasz pisztoly franchise feltámasztására amúgy már történt egy kísérlet 2013-ban, akkor Ed Helms volt a jelölt a főszerepre.

Via: THR / Deadline