Jön a Csobbanás remake-je

A sellő ezúttal férfi lesz, hiphoptáncos, és Channing Tatum játssza.

Az 1984-es klasszikusban Darryl Hannah alakította a sellőt, akit Tom Hanks karaktere kisfiú korában megment, majd évekkel később ismét találkoznak, és beleszeretnek egymásba. A megcserélt nemekkel készülő remake-ről már évek óta lehet tudni, de eddig nem sok konkrétum derült ki. Most viszont Jillian Bell, a 22 Jump Street – A túlkoros osztag és a Csajok hajnalig sztárja pletykált egy kicsit az IndieWire-nek.

Daryl Hannah az eredeti Csobbanásban. Forrás: port

 

Bell is érintett a produkcióban, és azt nyilatkozta, hogy a rebootot már javában írják.

„Jelenleg is írják, szóval reméljük, a következő években meg tudjuk majd csinálni”

– mondta a színésznő. „Szerintem meg fog történni. Nagyon izgatott vagyok miatta” – tette hozzá.

A reboot mögött az eredeti filmet is jegyző rendező-forgatókönyvíró páros, Ron Howard és Brian Grazer áll, Imagine Entertainment nevű cégükkel, így a finanszírozással valószínűleg nem lesz probléma. Kérdés azonban, hogy a „jelenleg is írják” szavakat hogy értette Bell – Maria Lewis-Ryan forgatókönyvíró ugyanis újoncnak számít, így nem kizárt, hogy visszakapta egy kis átírásra a scriptet a nagy öregektől.

A leadben szereplő hiphoptáncos dolog a hablegényről pedig az IndieWire cikkében szerepelt – nem tudni, honnan szedték, még az is lehet, hogy egyszerűen Channing Tatum táncos múltjára és első sikereire (Step Up, Step Up 2.: Streetdance) céloznak csupán.


(via IndieWire)