Jön a Hang nélkül harmadik része

A kulthorror újabb felvonását nem John Krasinski írja és rendezi, de az új direktor az ő ötlete alapján dolgozik majd – és már az is megvan, hogy ki lesz az.

Egy ideje már lehetett tudni, hogy az ötletgazda Krasinski fejében körvonalazódott egy újabb film terve, most viszont a Paramount Pictures hivatalosan is zöld utat adott a projektnek. A rendező pedig nem más, mint Jeff Nichols függetlenfilmes direktor, a Fegyverek és emberek, a Take Shelter, a Mud és az Éjféli látomás alkotója.

A bejelentés közel egy időben érkezett a sajnálatos hírrel, hogy az eredeti tervek szerint idén bemutatandó Hang nélkül 2. premierjét a jövő évre halasztják a koronavírus miatt (hazánkban 2021. április 22-től lesz látható). Jelen állás szerint a harmadik rész valamikor 2022-ben érkezik.

A harmadik film ötletét az első két részt író és rendező John Krasinski dolgozta ki, de a forgatókönyvet magát már Nichols fogja megvalósítani. A cselekmény részletei nem ismertek, de egyes források tudni vélik, hogy nem folytatásról, hanem egy spin-offról van szó, ami a Hang nélkül univerzumának egy újabb részét tárja fel.

Ennek megfelelően van rá esély, hogy az első két film sztárja, Emily Blunt ezúttal nem tér vissza – de ezt még nem lehet biztosan tudni. A függetlenfilmes rendezőként ismert Jeff Nicholsnak egyébként ez lesz az első kirándulása a franchise-ok világába. Az pedig, hogy a Hang nélkülből a Paramount stúdió franchise-t épít, nem csoda, hiszen a 2018-as első film mindössze 17 milliós költségvetésből készült, és világszerte közel 341 millió dolláros bevételre tett szert.


(via Movieweb)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu