Jön a Hegylakó-reboot, Henry Cavill lesz benne az új MacLeod

Az új verziót a John Wick-filmek kaszkadőrből lett rendezői, Chad Stahelski és David Leitch készítenék el.

A Vaják tévésorozat népszerűsége után tényleg csak idő kérdése volt, hogy a Netflixen kívül másnak is eszébe jusson, milyen jól áll a kard Henry Cavill kezében. Most épp a John Wick-filmek rendezőjének, a korábban kaszkadőrként és Keanu Reeves állandó dublőreként dolgozó Chad Stahelskinek esett le a tantusz, és ő fog rebootot forgatni a Hegylakóból, amelyben állítólag Cavill kapná meg a főszerepet. Vagyis ő játszaná Connor MacLeodot, a modern korban vitézkedő, halhatatlan skót harcost, akit az 1986-os kultfilmben Christopher Lambert alakított.

Forrás: Netflix

 

A Variety magazin úgy tudja, hogy az új Hegylakón olyan sztárproducerek fognak dolgozni, mint Neal H. Moritz (Halálos iramban-filmek, Sonic 1-2), valamint Chad Stahelski országos cimborája, a korábban szintén kaszkadőrként dolgozó David Leitch, a John Wick társrendezője, valamint az Atomszőke és Deadpool 2 rendezője. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy ki lesz az új film forgatókönyvírója, és az is hétpecsétes titok, hogy Henry Cavill mellett milyen sztárokat láthatunk még viszont a Hegylakó rebootjában. Pedig elég fontos kérdés lenne, hogy ki lesz például az ördögi főgonosz, Kurgan, vagy a főszereplőt kitanító, szintén halhatatlan kardforgató (őket ugyanis olyan legendák alakították az 1986-os verzióban, mint Clancy Brown és a tavaly elhunyt Sir Sean Connery)...

Érdekesség, hogy a Hegylakó franchise-t kétszer is fel akarták már korábban támasztani Hollywoodban. A 2012-es remake-ben Ryan Reynolds lett volna a jelenben kardozgató halhatatlan, 2015-ben pedig egy olyan filmterv készült, amelyben Dave Bautista játszotta volna a főgonoszt, de végül mindkét produkció előkészülete megfeneklett. (via NME.com)