Jön a Hello Kitty film!

A kedves macskafigura történetének 45 éve során most először kerülhet erre sor.

A japán játék alapján a New Line Cinema berkeiben készül mozgóképes alkotás – ám azt még nem tudni, animációs, élőszereplős, vagy a két technikát vegyítő filmre kell gondolni. Annyi azonban biztos, hogy a stúdió nagyon nehezen szerezte meg a jogokat a Hello Kittyt gyártó cégtől, a Sanriótól: közel öt évükbe telt, hogy végre a nagyvászonra is elhozhassák a bájos cicát.

Az angol nyelvű alkotásban Hello Kitty és az összes barátja felvonul majd a Gudetama nevű tojásfigurától kezdve a nyuszin, My Melodyn át a Little Twin Stars párosáig. „Roppantul örülök, hogy a Helly Kitty és a többi népszerű Sanrio karakter Hollywoodban is debütál.

A Hello Kitty régóta a barátság szimbóluma, és reméljük, hogy ez a film tovább növeli ennek a barátságnak a hatókörét az egész világon”

– nyilatkozta a Sanrio alapítója és elnök-vezérigazgatója, Shintaro Tsuji.

Forrás: Vivien Killilea / Getty Images for Proactiv

 

„A Hello Kitty az elmúlt több mint negyven évben világszerte a legközkedveltebb figurák egyikévé vált. Valódi megtiszteltetés, hogy Tsuji elnök ránk bízta a felelősséget, hogy Hello Kitty történetét a világon első alkalommal a nagyvászonra is elvigyük, régi partnereinkkel, a New Line-nal és a Warner Bros.-szal karöltve” – mondta a készülő film producere, Beau Flynn.

„Talán soha nem volt még alkalmasabb az idő arra, hogy az egész világgal megosszuk azt a pozitív, családbarát üzenetet, amit a Hello Kitty és a Sanrio közvetít”

– tette hozzá a producer, akinek a nevéhez olyan filmek gyártása fűződik, mint a Rekviem egy álomért, a Vadkaland, az Utazás a Föld középpontja felé, a Törésvonal, a Rampage: Tombolás vagy a Felhőkarcoló.


(via Independent)