Jön a Jackass 4!

Az extrém kaszkadőrshow visszatér a nagyvászonra. Már a premierdátum is megvan.

Legutóbb 2010-ben lehetett hallani a Jackass filmes franchise-ról: akkor mutatták be az eredetileg 2000 és 2002 között az MTV zenecsatornán futott őrült kaszkadőrsorozat nagyfilmes verziójának harmadik, 3D-s részét, a Jackass 3D-t (ami a korábbi filmverziókat, azaz a 2002-es Jackass: A vadbarmok támadását és a 2006-os Jackass második részt követte).

2011-ben még kijött DVD-n a Jackass 3.5, illetve a Jackass alkotói készítették A Jackass bemutatja: Rossz nagyapó című 2013-as vígjátékot is. De ami a kaszkadőrshow nagyfilmes kiadásait illeti, azokhoz most tíz év után készül folytatás, és a gyártó stúdió, a Paramount Pictures már a premierdátumot is kitűzte: a Jackass 4 2021. március 5-én érkezik az amerikai mozikba.

Nem csoda egyébként, hogy az őrült projekt ismét zöld utat kapott, hiszen az első Jackass film mindössze 5 millió dollárból készült, cserébe világszerte 79 milliót hozott. A második film még nagyobbat, 85 milliót kaszált, a harmadik rész pedig megduplázta a korábbiakat, és egészen 171 millió dollárig menetelt a világ jegypénztáraiban.

Ezenkívül annyit lehet még tudni, hogy a főkolompos, Johnny Knoxville biztosan visszatér a negyedik részben, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy a többiek közül kik csatlakoznak hozzá. A múltban Knoxville volt már, hogy úgy nyilatkozott, hogy az eredeti stábtagok eléggé megöregedtek ahhoz, hogy olyan meredek kunsztokat műveljenek, mint egykor.

Steve-O és Chris Raab ugyan nemrégiben már kifejezték vágyukat, hogy ők is szívesen visszatérnének, de a fentiek fényében nem kizárt, hogy pár új arc is csatlakozik hozzájuk. Ryan Dunn sajnos 2011-ben autóbalesetben elhunyt, Bam Margera pedig függőséggel küzd, őket tehát biztosan nem láthatjuk. Jeff Tremaine rendező és Spike Jonze producer, a Jackass egyik ötletgazdája azonban ismét részt vesz majd annak bemutatásában, ahogy a vadbarmok belefinganak egy lufiba, árammal rázatják meg magukat, skorpióval maratják meg egymást vagy épp bungee jumpingolnak egy mobilvécében ülve.


(via Movieweb)