Jön a női Bosszúállók, de olyasvalaki vezetésével, akiről nem is gondolnánk

Azt pletykálják, nem Marvel Kapitány fogja összerántani az új szuperhőscsapatot.

A 2019-es Bosszúállók: Végjáték stáblistájának lepörgése óta találgatják a képregényrajongók, vajon mi lesz a Marvel-moziverzum és a kedvenc szuperhőseik további sorsa. Egy női Bosszúállók-filmről már 2018 óta pletykálnak produkcióközeli források, mivel a franchise legfőbb producere és agytrösztje, Kevin Feige nagyon régóta szeretne már egy csupa női Bosszúállók-tagot felvonultató, önálló filmet. A szupererejű hősnők egyébként már a Thanos és pribékjei ellen vívott csatában is egységfrontba tömörültek egy jelenet erejéig. Ez volt az:

Forrás: Marvel / Disney

 

A rajongói találgatások eddig arról szóltak, hogy bizonyára majd Brie Larson karaktere, Marvel Kapitány szervezi közös akciócsoportba a kolléganőit egy látványos mozifilmben. Most viszont már olyan pletykák keringenek, hogy ezt Hulk női verziója, She-Hulk (avagy: Amazon) fogja megtenni, amint elindul a saját tévésorozata a Disney+ csatornán (ezt egyelőre nem tudni, mikor lesz). Amazon egyébként nem más, mint Bruce Banner unokahúga, Jennifer Waters, akit Stan Lee és John Buscema találtak ki 1980-ban, és a magyar rajongók is ismerhetik a képregényekből, ahol harcolt már a gonosz ellen a Fantasztikus Négyes uniformisában és a Bosszúállók csapatában egyaránt.

Forrás: Marvel Comics

 

A csupa női tagból álló Bosszúállók-csapat ötlete egyébként nem is annyira ördögtől való dolog, hiszen már 1970-ben is volt ilyen csoport a Marvel képregényekben, Lady Liberators néven. 2008-ban ezt a brigádot is a női Hulk szervezte újjá, felvéve tagnak Valkűr mellé többek között Vihart az X-Menből és Susan Stormot a Fantasztikus Négyesből – amit egyébként most is megtehet majd, hiszen miután a Fox stúdiót bekebelezte a Disney, a korábban ott lévő Marvel-képregényhősök megfilmesítési joga is átkerült a Disney-hez. (via The Independent)