Jön az Austin Powers 4?

21 évvel az első rész után Mike Myers újra kémparódiát forgatna. Sajnos már Kicsi Én nélkül.

Már 2011-ben is keringtek olyan pletykák, hogy Mike Myers leforgatja az Austin Powers 4-et, csak nem nagyon talál hozzá rendezőt. Most pedig, 21 évvel a Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke újból a negyedik Powers-mozifilm híre járja be a világsajtót, miután az 45 éves komikust új filmje, a Terminal promóciója alatt minden idők legjobb kémfilmes paródiáiról is faggatni kezdték. Ezt mondta a negyedik részről:

Nem tudok mondani semmit, csak annyit, hogy talán lesz. De ez egy nagyon erős talán. Meglátjuk. Nagyon szeretném megcsinálni, de van három gyerekem, és az elmúlt hat évben kicsit megváltoztak a dolgok, más lett fontos. De nézd, végül is imádtam kitalálni ezeket a karaktereket, és mindig egy szünet nélküli buli, ha filmet forgatok. Nagyon vicces lenne.

Sajnos egy szomorú haláleset miatt az Austin Powers 4 már biztosan nem lesz olyan jó, mint az előzőek: idén áprilisban ugyanis elhunyt Verne Troyer, aki a második és a harmadik részekben Dr. Genya klónját, Kicsi Ént alakította. (via NME.com)