Kate Winslet leállított egy interjút

De csak azért, hogy bátorítsa az izgulós, kezdő riporterlányt.

Szokatlan dolog történt az Avatar: A víz útja sajtókörútjának egyik állomásán, ahol a német ZDF televízió munkatársa készített interjút a film egyik szereplőjével, Kate Winslettel.

A csatorna fiatal riportere, Martha, bevallotta az Oscar-díjas színésznőnek, hogy ez az első interjúja, mire Winslet közelebb hajolt hozzá, és elkezdte bátorítani.

"Tudod mit? Amikor megcsináljuk ezt az interjút, ez lesz a legcsodálatosabb interjú. És tudod miért? Mert úgy döntöttünk, hogy az lesz. Szóval, most rögtön eldöntöttük, én és te, hogy ez egy igazán fantasztikus interjú lesz. Bármit kérdezhetsz tőlem, amit csak akarsz, és nem kell félned. Minden szuper lesz. Meg tudod csinálni."

Az esetről készült videó óriásit ment a közösségi médiában, kevesebb mint 24 óra alatt meghaladta az 1 millió megtekintést a Twitteren.

Winslet filmbéli karaktere kapcsán nemrégiben James Cameron fejtette ki a Varietynek, mitől különleges a Metkayina klánhoz tartozó Ronal. A rendező szerint mindenki a nők egyenjogúsításáról beszél, és bár Wonder Woman és Marvel Kapitány csodálatosak, de ők nem anyák, és nem állapotosak. Ronal ezzel szemben hathónapos terhesként veszi fel a harcot, ami hiteles, hiszen amikor régen a nőknek a túlélésért kellett harcolniuk, és meg kellett védeniük a gyermekeiket, nem számított, ha terhesek voltak.

Via: Variety