Keira Knightley nem vállal többé meztelenkedést

Illetve egy kivétellel mégis.

Keira Knightley karrierje során többször is vetkőzött és szexjeleneteket is forgatott, de most, hogy gyerekei vannak, záradékot fűzött a szerződéseihez, amelyben kiköti, hogy nem meztelenkedik, pláne, ha férfi rendezővel dolgozik. Minderről a Chanel Connects című podcastben beszélt Lulu Wang rendező és a producer-újságíró Diane Solwey társaságában.

Bevallotta, hogy döntését részben hiúságból hozta, hiszen két gyerek után mégis csak megváltozott a teste, de a legfőbb indok, hogy már kényelmetlennek érzi a "jónő" szerepét. És persze a szexjelenetek forgatására sincs szüksége, amikor olajos testtel morognak és nyögnek, miközben egy egész stáb – jórészt férfiak – nézik. A színésznő elfogadja ezeknek a jeleneteknek a szükségességét, de helyette keressenek inkább mást, ha egy filmben nélkülözhetetlen egy-egy szexjelenet.

Ha a mezítelenség az anyaságról szólna, netán a test elfogadásáról, akkor mégsem zárná ki határozottan a kamera előtti pucérkodást. De csak akkor tenné meg, ha női rendezővel dolgozna.

(Forrás: Deadline)