Készül a Bazi nagy görög lagzi harmadik része

A filmet a főszereplő-forgatókönyvíró Nia Vardalos rendezi.

2002-ben hatalmas világsikert aratott a Bazi nagy görög lagzi, aminek tizenöt évvel később folytatása is készült. Immár trilógiává bővül: Athénban már forog a harmadik rész, amit ezúttal Nia Vardalos rendez – legutóbb a 2009-es Bazi rossz Valentin-nap (semmi köze a Görög lagzihoz, a forgalmazó azért aggatta rá ezt a címet, hogy többen megnézzék) című filmet rendezte.

Vardalos Instagramon jelentette be a hírt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nia Vardalos (@niavardalos) által megosztott bejegyzés

 

 

Sok szeretet és hála mindannyiótoknak a támogatásotokért, amíg vártunk. Görögország, bébi! Görögország!

 

Az első rész a mai napig tartja a legnagyobb bevételt hozó romantikus komédia rekordját, ám a folytatás gyengén teljesített, mind anyagilag, mind kritikailag, a rajongók sem szeretik. Az új film talán a szép emlékeket eleveníti fel és feledteti az előző bukását.

A Portokalos família történetének újabb fejezetéről és a szereplőgárdáról egyelőre semmit nem tudni, de Michael Constantine, aki az előző filmekben Toula apját, Gus-t alakította, tavaly elhunyt, ő tehát már nem tudott részt venni a folytatásban, de halála előtt még beszélt erről Vardalossal.

"Elmondta, hogy nem tud majd velünk tartani a harmadik filmben, és az volt a kívánsága, hogy folytassuk – írta Vardalos egy tavalyi Instagram-posztban. "Úgy írtam a forgatókönyvet, hogy az tükrözze Michael döntését, és mindig is nagy becsben fogom tartani az utolsó üzeneteit, amiket nekem küldött, remélve, hogy hamarosan forgatunk."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nia Vardalos (@niavardalos) által megosztott bejegyzés

 

(Forrás: Variety)