Ki nem találnád, mit művelt a rendező az év horrorjában

John Krasinski titokban két szerepet is eljátszott az általa rendezett Hang nélkülben.

A The Office című sorozatból ismert színész nemcsak az egyik forgatókönyvírója és a direktora volt a műnek, de felesége, Emily Blunt oldalán a férfi főszerepet is ő játszotta benne. Gondoltuk eddig – de most kiderült, hogy Krasinskinek nem egy, hanem két szerepe is volt a filmben.

Minderről a sztár a Jimmy Kimmel Live!-ban beszélt, ahol azért járt, hogy új Amazon-sorozatát, a Jack Ryant reklámozza. A színész-rendező eddig nem beszélt róla, de ő játszotta a Hang nélkülben a szörny kulcsfontosságú szerepét is. A főhősöket fenyegető idegen lényt motion capture technikával keltették életre, és amikor Krasinski elmutogatta a mo-cap csapatnak, hogyan kéne vonaglania a szörnynek, ők felvetették, hogy akár ő maga is megcsinálhatná.

És lőn! Az esetről ráadásul szerencsére egy fotó is készült, így a talkshow vendégei után most mi is megnézhetjük a mókás jelenetet, ahogy a színész szörnyként pózol. Ilyen elhivatottság után nem is csoda, hogy már készül a Hang nélkül folytatása: az egyelőre cím nélküli projektet 2020. május 15-én mutatják be az amerikai mozik.


(via DigitalSpy)