Kiderült, hogy Lando pánszexuális!

Azaz neki mindegy, hogy nővel, férfival vagy űrlénnyel jön össze. A jövőben saját filmet is kaphat!

Egy ideje már nem is Az utolsó Jedikrőlhanem a május 24-én Magyarországon is mozikba kerülő Solo: Egy Star Wars-történetről szólnak a Star Wars-hírek. Össze is gyűjtöttük a legérdekesebbeket!

  • Korábban is volt már találgatás arról, hogy az előzetesek alapján Lando Calrissian biszexuális, mert a Risk című tévészpotban a női hangú robot, L3-37 megkérdi a stricikabátos hamiskártyástól, hogy flörtölget-e a Millennium Flacon fedélzetére először belépő, fiatal Hannal? Az egyik forgatókönyvíró, Jonathan Kasdan (Lawrence Kasdan fia) egy interjúban elismerte, hogy Lando szándékosan lett egy olyan szabad szellemű figura, akinél a szexuális és érzelmi vonzalomnak igazából nincsenek sem erkölcsi, sem biológiai korlátai: fiúkkal, lányokkal, sőt, valószínűleg idegen fajokkal is ugyanúgy flörtölget. Vagyis minden bizonnyal pánszexuális. Nem Lando lenne egyébként az első LMBTQ karakter a Star Wars-univerzumban: korában Az utolsó Jedik egyik főszereplőjéről, Holdo admirálisról derült ki, hogy ő a Disney-féle, új kánon első olyan karaktere, aki hivatalosan is biszexuális. (via Uproxx)
  • Még be sem mutatták a Solót, de Lando karaktere  már most annyira népszerű, hogy a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy már egy önálló Lando-filmen gondolkodik. A fiatal szerencselovagot természetesen ismét Donald Glover játszaná el. (via Indiewire)
  • Egyes Star Wars-rajongók viszont olyannyira ragaszkodnak a régi Csillagok háborúja-színészekhez, hogy a Solo előzetesében is képesek voltak kicserélni Alden Ehrenreich fejét Harrison Fordéra! A végeredmény elég felemás lett, de néha azért lehet mosolyogni rajta... (via Geektyrant)