Kiderült néhány részlet Tarantino új filmjéről

Az 1969-ben játszódó történetben Charles Manson csak háttérelem lesz.

A Weinstein-botrány után Tarantino otthagyta az összes eddigi filmjét finanszírozó Miramaxot, és a Sony ajánlatát fogadta el. Most, hogy biztos helye van új filmjének, egyre több infót kapunk róla. Eddig ismert volt, hogy Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Samuel L. Jackson és Margot Robbie játszanak majd benne, és hogy tárgyalások folynak Tom Cruise szerepléséről is.

Míg korábban úgy volt, hogy a Manson-gyilkosságok állnak majd a történet középpontjában, lassacskán kiderült, hogy a film igazából a korszakról fog szólni, egész pontosan 1969 nyaráról, de Margot Robbie-t Sharon Tate szerepére kérték fel. A gyönyörű színésznőt, Roman Polanski akkori feleségét 1969. augusztus 9-én, 26 évesen gyilkolták meg Charles Manson bandájának tagjai. Tate terhes volt, és már csak két hét volt a szülésig.

Egy, a forgatókönyvet ismerő forrás elárulta, hogy a film egy sikeres tévésorozat egyik színészéről és legjobb haverjáról, egyben testdublőréről fog szólni, akik azon munkálkodnak, hogy betörjenek a filmszakmába. Manson gyilkos kultusza csak háttérként fog megjelenni. A filmet jövő júniusban kezdik el forgatni. (via NME)