Kiderültek a Jóbarátok különkiadás részletei

A műsor executive producere árulta el, mikor számíthatunk a folytatásra és miről fog szólni. Nagyon várjuk!

A régóta várt show-t az eredeti tervek szerint május 27-én mutatták volna be – együtt indult volna az akkor startoló új streaming szolgáltatással, az HBO Maxszal. A koronavírus krízis miatt azonban az egyepizódos különkiadást nem tudták leforgatni, és minden bizonytalanná vált az amúgy is nehezen összehozott műsorral kapcsolatban.

Most Kevin Bright executive producer nyilatkozott a dologról egy podcastben. „Egyelőre csak várunk. Várjuk, hogy felszabaduljon egy időrés. Úgy érezzük, hogy ezt közönség előtt kell felvenni. Ennyi idő után nem tehetjük meg, hogy nem osztjuk meg” – mondta.

„Szóval most abban reménykedünk, hogy

hálaadásra be tudjuk fejezni a különkiadást, és nagyjából akkor látható is lesz az HBO Maxon”

– tette hozzá. (Idén egyébként november 24-én tartják a hálaadást az Egyesült Államokban.) Bob Greenblatt, az HBO Max anyavállalatának, a WarnerMedia Entertainmentnek az elnöke nemrégiben azt nyilatkozta, a stáb azt reméli, nyár végéig le tudják forgatni az adást, szóval a vágást és egyéb utómunkálatokat tekintve reális a november végi becslés.

Bright a podcastben mesélt arról is, miről fog szólni ez a nem fikciós különkiadás.

„Nem arról van szó, hogy elővesszük a régi karaktereket, és csinálunk velük egy új Jóbarátokat. Azt mutatjuk be, hogy a csapat újra összegyűlik, és mindenki visszaemlékszik a régi szép időkre”

– árulta el a producer, azt is hozzátéve, hogy ennek része lesz a korábban sosem látott kulisszák mögötti felvételek, alternatív jelenetek bemutatása is, hiszen birtokukban van minden egyes felvétel, ami a Jóbarátok során készült. Mi már nagyon várjuk!


(via Independent)