Kijött egy rakás új jelenetfotó a Star Wars 9-hez!

Sőt, Ren lovagjairól is kiderült néhány dolog. Mi lesz még itt a december 19-i premierig?!?

December 20-án (nálunk viszont már egy nappal korábban!) mozikba kerül a Skywalker kora alcímet viselő Star Wars IX, szóval borítékolni lehet, hogy minden hétre jut majd valami Csillagok háborújával kapcsolatos hír és érdekesség. Most például az, hogy a Topps kártyagyár kirakott a netre egy rakás képet a film szereplőiről!

A női főszereplő, Rey (Daisy Ridley) elég vagányul feszít a fénykardjával, ráadásul ezt az életnagyságú képet sarokba állítható vagy falra akasztható kartonfiguraként is meg lehet venni (a többi szereplő hasonló képét is érdemes végignézni a Geektyrant oldalán).

Ő itt, ha minden igaz, egy piros páncélos Sith Trooper, közülük is egy jetpackkel, azaz hátirakétával felszerelt, repülni is képes rohamosztagos:

 

Ren lovagjainak egyike a sivatagban vigéckedik:

 

Ren rejtélyes lovagjairól egyébként némi plusz infó is kiszivárgott az egyik vaskos Star Wars-forráskönyvnek köszönhetően, amiben ezt írják róluk:

Ren lovagjai Kylo Ren leghalálosabb és legtitokzatosabb szolgái. A testük rozsdás páncélzatba burkolva, arcukat mindig baljós maszk takarja - akárcsak magát az új Legfőbb Vezetőt -, még fajuk is rejtély! Viszont aki már látta őket akcióban, az tudja, hogy harci képességeik messze nem átlagosak. Minden lovag egy-egy halálosan hatékony, egyedi fegyverrel van felszerelve, amely egyaránt alkalmas távolsági harcra és egy az egy elleni küzdelemre is.

(via Geektyrant)