Kiszivárgott az új Pókember-film trailere

A Sony villámgyorsan reagált, eltüntették az előzetest az internetről.

Vasárnap a Twitter trendi bejegyzései között pörgött a Pókember: Nincs hazaút kiszivárgott, állítólagos trailerje. Sokan megosztották, míg mások azt latolgatták, milyen retorziókkal szembesül az, aki feltöltötte az internetre az előzetest, amelyben még a trükkök sincsenek kész, csak jelzik azokat.

Mielőtt a Sony akcióba lendült volna, a címszereplő Tom Holland Instagram story-ban üzent: "Még nem álltok rá készen!" Ezután kapott csak észbe a stúdió, ám akkor gyorsan levetették mindenhonnan az előzetest, az azt megosztó tweeteket is a szerzői jogok megsértésére hivatkozva letiltották.

A Hollywood Reporter szerint valós lehet az előzetes, nem csak egy fifikás rajongó alkotása, konkrétumokat azonban nem osztottak meg. Az is felmerült, hogy ez tudatos marketinghúzás volt a Sony részéről, hiszen a filmet övező pletykák miatt felfokozott a várakozás: az MCU negyedik fázisának középpontjában a multiverzum áll, és hivatalos az infó, hogy a Sam Raimi-féle Pókember Octopus dokija és állítólag Jamie Foxx Elektrója is visszatér a hálószövő új kalandjában. És bár tagadják, sokan bizakodnak, hogy a Pókembert korábban alakító Tobey Maguire és Andrew Garfield is feltűnnek majd.

A Pókember: Nincs hazaút, ha nem jön közbe semmi, december 17-én érkezik a mozikba.

(Forrás: Independent)