Less bele Tarantino új filmjének forgatásába!

Egy 8 perces forgatási videó került fel a YouTube-ra a Once Upon a Time In Hollywoodról. Nézd meg Brad Pittet és Leonardo DiCapriót testközelből!

A stílusában a Ponyvaregényt idéző, elképesztő sztárparádét (Pitt, DiCaprio, Kurt Russell, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Burt Reynolds, Tim Roth stb.) felvonultató alkotást már javában forgatják Los Angeles utcáin, ahol most szemfüles rajongók lencsevégre is kapták Quentin Tarantinót és színészeit.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés,

A felvételen a múltkori Instagram-fotó után ismét láthatjuk a korhű (a film 1969-ben játszódik) ruhában és frizurában pompázó két főszereplőt (vagyis Pittet és DiCapriót, akik Tarantino ígérete szerint olyan ütős páros lesznek, mint annak idején Paul Newman és Robert Redford volt), ahogy QT-t is, ahogy integet a forgatást kívülről figyelő „szurkolóknak”.

A Once Upon a Time in Hollywood egy levitézlett tévés westernsztár (Caprio) és kaszkadőre (Pitt) kalandjait követi, akik próbálnak túlélni a hatvanas évek végi Hollywoodban, ami az ellenkultúra beszivárgása miatt már egyáltalán nem emlékeztet egykori önmagára. A sztoriban fontos szerep jut a Manson-gyilkosságoknak is, amelyek úgy kerülnek képbe, hogy DiCaprio figurája az egyik áldozat, Sharon Tate színésznő (Robbie) szomszédjában lakik.

Ahogy arról a múltkor beszámoltunk, a kissé bizarr módon eredetileg a Sharon Tate halálának ötvenedik évfordulójára, azaz 2019. augusztus 9-re tervezett premiert egy szimpatikus húzással korábbra hozták, így a Once Upon a Time in Hollywoodot már jövő július 26-tól láthatjuk.


(via YouTube / Leonardo DiCaprio)