Logan és Deadpool utálják egymást a Deadpool 3-ban

Na nem mintha a korábbi filmekben akkora barátok lettek volna...

Rozsomák és Deadpool bratyizós stílusa Hugh Jackman szerint gyűlöletbe fordul a 2024. november 8-án moziba kerülő Deadpool 3-ban. A színész nemrég az Empire filmes témájú podcastjében volt vendég, ahol a Ryan Reynolds által megformált Deadpoollal kapcsolatban mondta el nevetve a következőket:

[Rozsomák] kikészül tőle, és vagy sok millió mérföld távolságra akar lenni, vagy pofán akarja vágni. Sajnos, ebben a filmben nem lehet tőle sok millió mérföldre, úgyhogy gyaníthatóan sokszor vágja majd pofán.

 

 

Hugh Jackman, aki jelenleg a The Music Man című darabban játszik a Broadwayn, azt is elmondta, hogy a színházi elfoglaltságai miatt sokkal nehezebb neki edzenie Rozsomák szerepére, mint az elmúlt évtizedekben, de a következő hónapokban bele húz:

Jelenleg heti nyolc előadásom van, így csak heti háromszor emelgetem a súlyokat. (...) De azt akarom, hogy jobb formában legyek, mint valaha, hogy jobban tudjam csinálni a dolgokat, mint valaha. Az most a plusz ösztönzés, hogy minden nap kiüssem Ryan Reynoldsot.

Ryan Reynolds a 2009-es X-Men kezdetek: Farkasban debütált Deadpoolként Hugh Jackman oldalán. Jackman a 2017-es Logan című film után köszönt el Rozsomák szerepétől, miután az X-Men franchise-ban számtalan alkalommal eljátszotta ezt a karaktert. Jackman még a szeptemberi D23 Expón osztotta meg az örömhírt, hogy visszatér Rozsomákként, és nemrég azt is megerősítette, hogy a visszatérése nem fogja összezavarni a Logan idővonalát – ami arra utal, hogy valószínűleg az időutazás vagy a multiverzum is szerepet fog kapni a történetben.

Természetesen nem ez a mostani volt első eset, hogy Hugh Jackman látványosan szívja Ryan Reynolds vérét nyilvánosság előtt. Az egész az X-Men-kezdetek: Farkas forgatásán kezdődött, állítólag amiatt, mert Reynolds felesége akkoriban még Scarlett Johansson volt, akivel Jackman szerint Reynolds kicsit suttyó volt (talán nem véletlen, hogy 2011-ben végül elváltak), és ezen összezördültek. Azóta viszont ugyanúgy országos cimborák, mint a korábban nyilvánosan egymást heccelő Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger, és ők is kifejezetten élvezik, hogy a kölcsönös zrikálással a filmjeiket és a saját portékájukat népszerűsíthetik – Jackmannek ugyanis saját kávéja, Reynoldsnak pedig saját ginje van.

(EW.com)