Már a Ghost sem szent, Channing Tatummal jön a remake

33 évvel az eredeti film bemutatója után új verzió készül Patrick Swayze és Demi Moore klasszikusából.

Channing Tatum Vanity Fairnek adott új interjújában hivatalosan is megerősítette, hogy a Ghost remake-jén dolgozik , 33 évvel az eredeti film megjelenése után. Valószínűleg ő maga fogja eljátszani a főszerepet, azaz a szellemé vált Patrick Swayze karakterét, az új verzió azonban nem az 1990-es nagy klasszikus szolgai átirata lesz.

Megvannak a Ghost jogai. De mi valami mást fogunk csinálni. Szerintem egy kicsit változtatni kell rajta.
Channing Tatum Az elveszett város c. film londoni bemutatóján (forrás: Mike Marsland/WireImage/Getty)

 

A Ghost az 1990-es bemutatóját követően több mint 500 millió dollárt kasszált, és öt Oscar-jelölést zsebelt be. Whoopi Goldberg az első Oscar-díját a filmbéli médium megformálásáért kapta meg 1991-ben a legjobb női mellékszereplő kategóriában.

Tatum a Vanity Fair-interjúban kitért arra is, mi a helyzet azzal a Gambit-mozifilmmel, ahol ezer éve neki ígérték oda a címszereplő X-Men-tag szerepét, csak közben a The Walt Disney Company felvásárolta a 21st Century Foxot, ahol ez a szuperhősös produkció fejlesztés alatt állt.

Ezt a Marvelen keresztül elnyelte a Disney, amikor felvásárolták a Foxot. Azt hiszem, a film hangvétele, ahogyan mi akartuk megcsinálni, nagyon távol állt attól, ahogyan ők akarták volna. Talán egyszer kiderül, hogy hogyan csinálják meg, velünk vagy nélkülünk. Olykor-olykor felhívjuk őket, de lelkileg, érzelmileg és mentálisan is el kell engednünk ezt a történetet.

(via Hollywood Reporter & NME.com)