Már most Oscart követelnek Ryan Goslingnak a Barbie-filmért

Állítólag vicces és okos lett Greta Gerwig szatírája.

Befutottak az első vélemények Greta Gerwig várva várt Barbie-filmjéről, amelyben Margot Robbie alakítja a címszereplőt, Ryan Gosling pedig a barátját, Kent.

A Variety közösségi média szerkesztője, Katcy Stephan "tökéletesnek" nevezte a filmet, hozzátéve, hogy "Greta Gerwig árnyalt kommentárt ad arról, mit jelent nőnek lenni egy szeszélyes, csodálatos és kacagtatóan vicces mókában. Minden szereplő tündököl, különösen Margot Robbie és Ryan Gosling, akik egyértelműen ezekre a szerepekre születtek."

A ScreenRant szerzője, Joseph Deckelmeier szerint a film "vicces, bombasztikus és nagyon okos", illetve dicséri Greta Gerwig mellett Robbie-t, Ryan Goslingot és Simu Liut is.

Rengeteg Barbie lesz Margot Robbie Barbie-filmjében – Előzetes!

A trailer alapján a romantikus vígjáték a Barbie-márka különböző korszakait egyszerre idézi meg.

Még több Barbie

 

Jamie Jirak (ComicBook.com) azt írja, hogy eddig ez a film a kedvence idén, hozzátéve, hogy: "Greta Gerwig felülmúlta a várakozásaimat...

Adjatok Ryan Goslingnak egy Oscar-jelölést, halálosan komolyan mondom!"

A film szereplői és a stáb a július 20-i premier előtt egy hatalmas promóciós turnén vesznek részt. A vasárnapi Los Angeles-i bemutatóról azonban hiányzott a film társírója, Noah Baumbach, aki azzal nyilvánította ki a szolidaritását a jelenleg is zajló írósztrájk mellett, hogy nem vett részt az eseményen.

Greta Gerwig ezt így kommentálta "A társíróm, a társam a szerelemben és a művészetben, Noah Baumbach nincs itt. Ő szenvedélyesen támogatja a WGA harcát. Ő egy Barbie-lány. A Barbie-ban semmi sem történt nélküle, és Hollywoodban semmi sem történik írók nélkül".

A rendező korábban az Observernek elmesélte, hogy a világjárvány idején dolgoztak a forgatókönyvön Baumbachkal.

Valami anarchikusat, vadat és őrültet akartunk, mert úgy éreztük, hogy ha valaha is visszatérünk a mozikba, akkor valami teljesen kattant dolgot kell csinálnunk."

Gerwig bízik benne, hogy a film „anarchikus élményt” nyújt majd, és az inspirációt "a járvány mély elszigeteltségének tulajdonította, annak az érzésnek, hogy a saját kis dobozunkba vagyunk bezárva, egyedül".

Via: The Guardian