Margot Robbie és Russell Crowe is feltűnt a kamu Krokodil Dundee-ben

Ez Ausztrália új turistacsalogató reklámja, pedig simán lehetne belőle mozifilm!

Napok óta lázban ég a net népe, hogy ki mindenki fog még felbukkanni a kamu Krokidl Dundee-film előzeteseiben. Tegnap mi itt a PORT.hun Margot Robbie-ra tippeltünk – és igazunk is lett! Íme a legújabb videó:

A kamutrailerekről egyébként időközben már az is kiderült, hogy „csak” egy Ausztráliát turistacélpontként népszerűsítő imázsfilm részei, és a Super Bowl döntőhöz időzítve készültek el. Pedig simán van benne annyi kraft, hogy egy jó kis reboot vagy folytatás készüljön, amiben jókat nevetgélünk a legendás Krokodil Dundee (Paul Hogan) balfácán fiának (Danny McBride) vadonbéli kalandjain! Ráadásul egy olyan film tuti kasszasiker, amiben egyszerre játszanak olyan szívtiprók, mint Chris és Liam Hemsworth, Hugh Jackman a kontinensnyi szigetország miniszterelnöke, Russell Crowe pedig bizonyára valamiféle gonosz mágnás (amolyan ausztrál Jockey Ewing).

Sőt, egy kis szerepben még akár maga Krokoidil Dundee, vagyis a 78 éves Paul Hogan is cameózhatna benne, biztosan mindenki úgy örülne neki, mint Margot Robbie a lenti fotón. (via Movieweb)

@margotrobbie által megosztott bejegyzés,