Mark Hamill megint a Csillagok háborúja-rajongók rovására trollkodott

Most épp azzal ment a fanok idegeire, hogy tudja a Star Wars IX címét – és bekamuzott egy nagy hülyeséget!

Mark Hamill vagy kapott egy zsák pénzt a Disney-től azért, hogy minden nap posztoljon valamit a Star Warsról, vagy 67 éves korára pont ugyanolyan cinikus humorú troll lett, mint az öreg Luke, akinek első dolga volt behajítani a tengerbe a régi fénykardját, miután visszakapta Rey-től. Más magyarázat ugyanis nem nagyon van arra, hogy Hamill miért ír kétnaponta valami mókás Csillagok háborúja-témájú posztot a Twitterére.

Most például amiatt mérgelődött egy kicsit a rajongókkal együtt, mert nem volt Star Wars IX-trailer a hétvégi Super Bowl döntőjében. Aztán megnyugtatott minden geeket: a Futurama már régen megjósolta, mi lesz a várva várt 9. rész címe! Ez:

Star Wars IX: Yoda bar-micvója

Szomorú vagy, amiért nem volt #StarWars trailer a #SuperBiwl alatt? Remegsz az izgalomtól, mert még nagyon sokat kell várni, hogy végre kiderüljön, mi lesz az új rész címe? Nyugalom, nördök! A #Futurama már évekkel ezelőtt megjósolta a címet, és mint tudjuk, a rajzfilmek soha sem hazudnak! Szóval bréking nyúz, itt van exkluzív infóként a cím: #EpIXYodasBarMitzvah
Kép: 20th Century Fox Television

 

A Futuramában anno valóban ez volt a Star Wars 9 címe a mozikban, de az igazi alcímről most még semmit sem tudni. Legkésőbb idén decemberben viszont úgyis ki fog derülni, amikor elmegy mindenki megnézn. (via Uproxx)