Mark Hamill szívhez szóló levélben mondott köszönetet a Star Wars-rajongóknak az elmúlt 43 évért

A 68 éves sztár ugyanúgy szereti a veterán rajongókat, mint azokat, akik csak az új trilógiával csöppentek bele a Csillagok háborúja-sagába.

Mark Hamill, aki az eddigi 9+2 Star Wars-filmből 6 epizódban szerepelt, a napokban egy szívhez szóló, nyílt levélben mondott köszönetet a Twitter-oldalán a Csillagok háborúja-rajongóknak, akik tűzön-vízen át kitartottak a franchise mellett.

A 68 éves sztár, aki az elmúlt években szinte kizárólag csak viccelődésre, bolondozásra és trollkodásra használta a Twittert, most ezt üzente a rajongóinak:

Micsoda rendkívüli utazás volt ez! Annak idején, 1976-ban, amikor Carrie, Harrison és én meghallgatásra jelentkeztünk egy filmhez, aminek az volt a címe, hogy Luke Starkiller kalandjai - fejezetek a Whill krónikákból, I. saga: A csillagok háborúja, nem is sejtettük, milyen hihetetlenül gazdag és fantáziadús kaland lesz ez, és ami egy szerény kis űrfilmnek indul, az nyolc további fejezetet inspirál, és elmeséli a Skywalkerek történetét. Néhányótoknak ez az utazás már 40 évvel ezelőtt megkezdődött, amikor a Star Wars úgy jelent meg az életetekben, hogy még csak néhány tucat mozi vetítette a premiernapon. Mások menet közben csatlakoztak hozzánk az úton, akkor, amikor az előzménytrilógiából megismertük az ifjú Anakin szívfájdító történetét a sötét oldalra vezető útjáról, vagy akkor, amikor az új trilógiában a hősök egy teljesen új generációja mutatkozott be. Egyszer Carrie mondta azt, hogy a Star Wars a családról szól — és mi tényleg azok lettünk. Egy hatalmas közösség, amelynek a tagjai megosztják egymással ezeknek a történeteknek a tanulságait, és mindazokat az értékeket, amelyek bennünk rejlenek. Függetlenül attól, hogy új jövevény vagy-e a Csillagok háborúja-univerzumban, vagy fekete öves, fanatikus rajongó, hálásan köszönöm a lelkesedésedet és az elköteleződésedet George messzi-messzi galaxisa iránt, amely most az új mesemondókkal még nagyobb galaxissá terebélyesedik, tele hősökkel, gazfickókkal, akcióval, romantikával, no és persze az Erővel.

(via NME.com)