Mark Ruffalo véletlenül élőben kalózkodott a Thor: Ragnarök díszbemutatóján

Zsebre vágta a mobilját, de elfelejtett kilépni a korábbi élő streamből.

A The Hollywood Reporter számolt be az egyszerre vicces és kínos esetről: a Thor: Ragnarök keddi díszbemutatója előtt Mark Ruffalo az Instagramon posztolt élő közvetítést, de a film vetítésekor egyszerűen zsebre vágta a telefonját, és elfelejtett kilépni.  Körülbelül 2500-an hallgathatták kiváló minőségben, ahogy a közönség jókat nevet a filmen. A stream negyed kilenckor szakadt meg - nem tudni, hogy a színész maga kapcsolta le, vagy rászóltak, hogy elég legyen a véletlen kalózkodásból. A rajongók a Twitteren kiröhögték szegény Ruffalót.

Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Vademberek hajszája) filmjét az egekig magasztalják a szerencsések, akik már láthatták. Az általános vélemény, hogy nagyon vicces, lélegzetelállító, és marha jó zenéje van. Van, aki a hangulatát egy 80-as évekbeli videojátékhoz hasonlítja - ez csak fokozza a várakozást, mert már eddig is egyértelmű volt, hogy határozottan és nagyon stílusosan retrósították a filmet. A színészek közül általában Tessa Thompson és Jeff Goldbum alakítását emelik ki.

Itthon november 2-án mutatják be a Thor: Ragnarököt. Talán mondanunk sem kell, hogy piszkosul várjuk. Waititi nem tud hibázni.