Mark Wahlberg nem bánt valami szépen Kate Moss-szal a Calvin Klein forgatáson

A modell az ikonikus reklám felvételei után két hétig az ágyból sem tudott kikelni.

Sokak szerint Mark Wahlberget, az egykori Marky Markot a Calvin Klein alsónadrágreklám helyezte el a térképen, de ő – vélhetően New Kids on the Block-os múltja miatt – már az 1992-es divatfotózáson minden bizonnyal azt hitte, hogy nagy sztár, mert elég bunkón viselkedett partnernőjével, Kate Moss modellel.

„17 vagy 18 évesen, amikor Marky Markkal és Herb Rittsszel (a Calvin Klein hirdetéseket készítő divatfotós – a szerk.) kellett dolgoznom, volt egy idegösszeomlásom. Egyáltalán nem voltam önmagam.

Nagyon rosszul éreztem magam ennek a bunkó alaknak a közelében. Nem tetszett ez az egész dolog. Az ágyból sem tudtam utána kikelni két hétig”

– számolt be róla Moss korábban a Vanity Fairnek, sőt le is f*szfejezte Wahlberget a lapnak.

„Azt hiszem, egy kicsit faragatlan voltam azokban az időkben. De hát csak tettem a dolgom. Valószínűleg nem viselkedtem valami szépen. De találkoztunk, köszöntünk, beszéltünk pár szót, mert már összefutottunk valami koncerten, jópofiztunk” – reagált akkori viselkedésére Mark Wahlberg egy friss, a The Guardiannak adott interjúban.

Moss egyébként még jól járt, hogy nem még korábban találkozott

az egykori bandatag sztárral, aki még börtönben is volt, amiért 1988-ban bedrogozva, rasszista indíttatásból eszméletlenre vert egy vietnami boltost.

„Sok hibát követtem el, de megfizettem ezekért a hibákért” – mondta minderről a színész az interjúban. Wahlberg és Moss híresen rossz viszonyára egyébként még Calvin Klein is emlékezett.

„Ó, istenem, Mark és Kate egyszerűen ki nem állhatták egymást”

– mesélte még 2013-ban a divattervező.


(via Independent)