Még egy évet kell várni a John Wick 4-re

Jól gyönyörködjétek ki magatokat Keanu Reevesben a Mátrix feltámadásokban, mivel a nevével fémjelzett másik akciófranchise legújabb darabjának bemutatóját 2023 márciusára halasztották.

A John Wick: Chapter 4-nak eredetileg 2022. május 27-én lett volna a premierje, de a Lionsgate stúdió a napokban bejelentette, hogy majdnem egy évvel eltolták az eseményt,

amelyre így majd csak 2023. március 24-én kerül sor.

Mindezt egy új teaserben hozták nyilvánosságra.


Az ezúttal is Chad Stahelski kaszkadőrből lett direktor által rendezett folytatásban Reeves mellett feltűnik

Donnie Yen, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Bill Skarsgård, Rina Sawayama, Shamier Anderson és Ian McShane is.

A John Wick-filmek eddig világszerte

több mint 584,9 millió dollárt

hoztak a stúdiónak – csak a harmadik rész önmagában 327 milliót keresett: ezzel ez lett a franchise legjövedelmezőbb darabja (legalábbis eddig).

Keanu Reeves a John Wick harmadik részében. Forrás: Freeman Film


A döntés mögött az állhat, hogy a várva várt Top Gun: Maverick 2022. május 27-re, azaz a John Wick 4. eredeti premierdátumára csúszott, a másik Tom Cruise-blockbuster, a Mission: Impossible 7. pedig 2022. szeptember 30-ra. Mivel a John Wick: Chapter 4 készítői egyik szuperprodukcióval sem akarnak versenyezni, inkább a sokkal biztonságosabbnak tűnő 2023 márciusi dátumot választották, amikor a mozijuknak – egyelőre legalábbis – csak egy George Foreman bokszolóról szóló életrajzi filmmel, a Heart of a Lionnal kell megküzdenie.


(via Variety)

 

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna helyben megalakult zenekarukba.