Mégsem készül el a Szex és New York harmadik része, köszönjük meg Samathának

Sarah Jessica Parker már egy éve eteti a rajongókat a film tervével, erre most Kim Cattrall bemondta az unalmast.

Mégsem készül el a Szex és New York harmadik része, és ebben vastagon benne van Kim Cattrall is. Évek óta terítéken van az ikonikus sorozat filmadaptációjának harmadik folytatása, ám Sarah Jessica Parker most kiábrándított minden rajongót:


Vége van… Nem csináljuk meg

- nyilatkozta a cipőfetisiszta Carrie Bradshaw karakterét alakító színésznő egy New York-i balettgálán egy újságírónak.


„Csalódott vagyok. Volt nekünk ez a gyönyörű, vicces, szívfacsaró, vidám, szimpatikus forgatókönyvünk és történetünk. Nem csak nekünk lelombozó, hogy nem tudjuk elmesélni a sztorit, és nem gazdagodhatunk ezzel az élménnyel, de a közönségnek is, akik hangosan követelték a folytatást.”


Sarah Jessica Parker most pontot tett az ügy végére, pedig egy éve még ő tüzelte a közönséget a folytatásról szóló információkkal. A színésznő udvariasan eltekintett attól, hogy elmondja, kinek a hibájából hiúsul meg a harmadik rész, de a hírek arról szólnak, hogy a Samathát alakító Kim Cattrall áll a döntés mögött: ő ugyanis csak akkor írta volna alá a film folytatására a szerződést a Warner Bros.-szal, ha a filmstúdió megígéri neki, hogy további filmeket terveznek, amikben Cattrall szerepelhet. A Szex és New York további három szereplője, Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis pedig állítólag már aláírta a harmadik részről szóló szerződést, amit most – úgy tűnik – Kim Cattrall hiúsított meg.

via Vanity Fair